Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2022 - 16:33 Yorum: 0

Samsun’da iki kez aynı taş ocağından hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Samsun'da iki kez aynı taş ocağından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Samsun’da iki kez aynı taş ocağından hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Samsun'da iki kez aynı taş ocağından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinin Yukarıaksu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce taş ocağından 4 adet su motoru, 900 metre kablo ile çeşitli ağırlıktaki hurda malzemeler çalındı. Taş ocağı yetkililerine jandarmaya şikayette bulundu. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu söz konusu hırsızlık olayıyla ilgili 1'i hurdaları satın alan şahıs ve 3'ü hırsızlık olayına karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Söz konusu şahısların daha önce de aynı yerden hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren hurdaları satın alan şahıs serbest bırakılırken, hırsızlık olayıyla ilgili nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.B., F.S. ve U.U. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber