Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2021 - 15:48 Yorum: 0

Samsun’da kaçak tütün ve makaron ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık ile ilgili suçlarla...

Samsun’da kaçak tütün ve makaron ele geçirildi

Samsun'da polis tarafından kaçak tütün ve makaron ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık ile ilgili suçlarla mücadele kapsamında İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde yapılan çalışma sonucunda bir iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada 10 bin 300 dal doldurulmuş makaron, 33 adette toplam 4 kilo 600 gram açık nargile tütünü, toplam 6 kilo 450 gram bandrolsüz tütün, 23 bin 360 gram faturasız nargile kömürü ve 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjöre basılı 6 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber