Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Samsun'da parfüm hırsızlığı iddiası

SAMSUN (AA) - İlkadım ve Atakum ilçesinde alışveriş merkezlerinden parfüm çaldıkları öne sürülen anne ve kızı yakalandı.İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bir alışveriş merkezindeki...

Samsun'da parfüm hırsızlığı iddiası

SAMSUN (AA) - İlkadım ve Atakum ilçesinde alışveriş merkezlerinden parfüm çaldıkları öne sürülen anne ve kızı yakalandı.

İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bir alışveriş merkezindeki parfümeri mağazasında parfüm çaldıkları öne sürülen Saniye A. (60) ve kızı Ebrum A. (40), iş  yeri çalışanlarınca yakalandı. Bunun üzerine olay yerine polis çağırıldı.

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde işlemleri sürdürülen söz konusu zanlıların, Atakum ilçesinde bir alışveriş merkezindeki yine aynı firmaya ait parfümeri mağazasından da parfüm çaldıkları tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber