Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

Samsun'da ''Sevgiyle Uzanan Eller Projesi'' açıldı

SAMSUN (AA) – Bafra Kaymakamlığı'nca  sosyal riski azaltmak amacıyla başlatılan ''Sevgiyle Uzanan Eller'' projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe...

Samsun'da ''Sevgiyle Uzanan Eller Projesi'' açıldı

SAMSUN (AA) – Bafra Kaymakamlığı'nca  sosyal riski azaltmak amacıyla başlatılan ''Sevgiyle Uzanan Eller'' projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait  sentetik halı sahada gerçekleştirilen törenle projenin açılışını  Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptı.

Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, projenin başlatılmasında  ilçe kaymakamlığına ve destek veren kurumlara teşekkür etti.

Proje kapsamında çok görevin velilere düştüğünü belirten Şahin, ''Bizler çocukken top oynadığımızda büyüklerimiz topu alıp, neden ders çalışmıyorsun diye topu keserlerdi. Artık bu düşünce değişti, tam tersi oldu. Çocuklarımıza sporu sevdirelim, sporun önemini anlatalım. Sokaklarda sahip olmadığımız olumsuzluklar var, onun için bu çocuklar hem sokağa sahip çıkacaklar. Çocuklarımızın yanında şüphelendiğiniz birini gördüğünüzde bizlere, polisimize hemen bilgiler verelim. Çünkü çocuklar geleceğimiz'' dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, yaklaşık 2 ay önce adı sevgi olan bir proje başlattıklarını belirterek, sevginin olduğu yerde şiddetin olmadığını ifade etti.

Gerçekleştirilen proje kapsamında iki mahalle seçtiklerini belirten Arslan, ''Proje kapsamında  Dededağı ve Kemalpaşa mahallelerini belirledik.  Bu iki mahallemiz risk alanındadır.  Gençlerimiz bizler için gerçekten çok önemli, bizler onlar için varız. Bu proje kapsamında çocuklarımızla, gençlerimiz ile birlikte daha sık vakit geçireceğiz'' diye konuştu.

 Konuşmaların ardından, proje kapsamındaki öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı..

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber