Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Temmuz 2020 - 18:53 Yorum: 0

Samsun’da silah kaçakçılığından 4 adli kontrol

Samsun merkezli silah kaçakçılığı ile ilgili operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i savcıya ifade verdikten sonra, 4 kişi de mahmece adli kontrol...

Samsun’da silah kaçakçılığından 4 adli kontrol

Samsun merkezli silah kaçakçılığı ile ilgili operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i savcıya ifade verdikten sonra, 4 kişi de mahmece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da polis ekipleri "6136 SKM silah ticareti, silah mühimmat tamiri ve imalatı yapmak" suçlarına yönelik Samsun merkezli, başka illeri de kapsayan 2 gün önce çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

İfadeleri alınan 19 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Y.K., E.K., F.E., A.K. ve M.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. F.E. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber