Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Samsun'da Toplum Destekli Polislik'ten bilgilendirme

SAMSUN (AA) - Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri, cep telefonu dolandırıcılığına karşı ilçelerde vatandaşları bilgilendirdi. Polis ekipleri Çarşamba, Terme,...

Samsun'da Toplum Destekli Polislik'ten bilgilendirme

SAMSUN (AA) - Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri, cep telefonu dolandırıcılığına karşı ilçelerde vatandaşları bilgilendirdi. 

Polis ekipleri Çarşamba, Terme, Bafra ve  Ayvacık ilçe emniyet müdürlükleri ile vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde dolandırıcılığa karşı bilgilendirme çalışması yaptı. 

Ekipler, Terme ve Ayvacık'ta anaokulları ve ilkokullarda bin 100 öğrenciye polis maskotu "Kanka" eşliğinde "Polis Ne Yapar" konulu sunum yaptı.

Ayrıca ekipler tarafından çocuklara tanımadıkları kimselere evlerinin kapılarını açmamaları ve bu kişilerin araçlarına binmemeleri, ikametlerinden dışarıya çıktıkları zaman kiminle ve nerede olduklarının aileleri tarafından bilinmesinin sağlanmasının önemi, okula gidiş gelişlerde işlek ve bilinen cadde ve sokakların kullanılması gibi konularla ilgili bilgiler verildi. Polis, Terme'de tespit edilen 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.     

Öte yandan Canik ilçesi Dereler Mahallesi'nde 18-45 yaş grubundaki 50 kişi, zararlı madde kullanımı, suç ve suçtan korunma yollarıyla ilgili bilgilendirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber