Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2017 - 15:43 Yorum: 0

Samsun’da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Samsun’da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Şener idaresindeki 55 HK 862 plakalı kamyonet ile Mehmet Sak'ın kullandığı 55 GA 286 plakalı otomobil Samsun-Sinop karayolu Soğukçam Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada takla atan 55 GA 286 plakalı otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Melise Yüzükçü (18) ve Abdullah Yüzükçü'nün (11) cesetleri Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan 55 GA 286 plakalı otomobil sürücücü Mehmet Sak ve otomobilde yolcu olarak bulunan Melike Sak ile Hadise Sak Bafra'da özel bir hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Hadise Sak önce Bafra Devlet Hastanesine ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgi inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber