Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Temmuz 2017 - 12:53 Yorum: 0

Samsun’da uyuşturucu operasyonları

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 859 kök kenevir bitkisi ve 7.852 gram kubar esrar ele geçirildi.

Samsun’da uyuşturucu operasyonları

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 859 kök kenevir bitkisi ve 7.852 gram kubar esrar ele geçirildi.

Samsun Valiliği, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgiler verildi: "Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, Kaçakçılık Şube ve Çarşamba ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Çarşamba ilçesi Aşıklı ve Bayramlı Mahallelerindeki ormanlık alanda yapılan kontrolde, üç ayrı bölgede dikili vaziyette toplam 808 kök kenevir bitkisi ve etrafında kesilip kurutulmaya bırakılmış, 7.852 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şüphelilerden Y.Ç. (51), D.Ç. (34) ve N.T. (56) gözaltına alınmıştır. Sevk edildikleri adli makamlar tarafından ifadelerin alınmasına müteakip adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır. Halen firarda olan S.B. (47) ve A.Ö. (74) isimli şahısların yakalanması için araştırmalara devam edilmektedir."

Açıklamada ayrıca, "Yine Çarşamba ilçemizde, Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, Kaçakçılık Şube ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Çarşamba ilçesi Soğucak Mahallesi'nde A.Ç. (74) ve Y.Ç. (18) isimli şahısların evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği duyumu alınması üzerine yapılan aramada bahçede ekili 51 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Şüpheliler A.Ç. ve Y.Ç. sevk edildikleri adli makamlar tarafından ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır. Samsun Jandarma Komutanlığı tüm birimleriyle beraber gece-gündüz 24 saat esaslı suçlularla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber