Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Ekim 2017 - 13:18 Yorum: 0

Samsun’da velilere yeni müfredat anlatıldı

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) yeni müfredatla ilgili çalışmaları tamamlanırken, öğrenci velilerinin müfredatla ilgili bilgi sahibi olmaları nedeniyle...

Samsun’da velilere yeni müfredat anlatıldı

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) yeni müfredatla ilgili çalışmaları tamamlanırken, öğrenci velilerinin müfredatla ilgili bilgi sahibi olmaları nedeniyle Samsun'da program düzenlendi.

İlkadım Atatürk Ortaokulunda düzenlenen programda çeşitli etkinlikler düzenlenerek, velilere Milli Eğitim müfredatında yapılan değişiklikler ile ilgili bilgi verildi. Programda konuşma yapan Okul Müdürü Rasim Nerse, "Müfredat konusu basın ve kamuoyunda geniş yer bulmuştu. Biz velilerin birinci ağızdan ve doğru bilgiler alabilmesi amacıyla okulumuzda böyle bir etkinlik düzenledik. 11 branşta tüm derslerde yapılan müfredat değişikliğini, görsel zenginlik ve farklı sunuşlar ile sizlere anlatmayı amaçladık. Eğitim-öğretim faaliyetlerinde okul ile veliler arasında güvene dayanan ilişkiler büyük önem taşıyor. Müfredat değişikliği gibi önemli bir konuda velileri doğrudan ve iyi hazırlanmış bir etkinlikle doyurucu bir şekilde bilgilendirmek istedik" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı.

Samsun’da velilere yeni müfredat anlatıldı

Samsun’da velilere yeni müfredat anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber