Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Samsun'da yatırımlar değerlendirildi

SAMSUN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğünce 2015 yılı yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü hizmet...

Samsun'da yatırımlar değerlendirildi

SAMSUN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğünce 2015 yılı yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasında Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer başkanlığında yapılan toplantıda 2015 yılı yatırımların değerlendirilmesi ve idari yönetim anlayışı görüşüldü.

Bölge Müdürlüğüne bağlı illerdeki yatırımlarla ilgili brifing alan Kılınçer, Samsun, Çorum, Tokat, Ordu, Amasya ve Sinop'ta yapılması planlanan projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda Kılıçer'in yanı sıra Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Özbay, Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü Orhan Kaş, Doğa Koruma ve Sulak Alanlar Şube Müdürü Muzaffer Çelik, Samsun Şube Müdürümüz Murat Demir ile Amasya, Çorum , Ordu, Tokat şube müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber