Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Kasım 2014 - 22:28 Yorum: 0

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

"Bizim işimiz Samsunspor gönüllülerini mutlu etmekti, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize"

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın," Bizim işimiz Samsunspor gönüllülerini mutlu etmekti, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize" dedi. 

Altın, deplasmanda 4-1 kazandıkları Orduspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunu çirkinleştirmeden, iyi oynayarak net bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Özellikle maçın ilk yarısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Altın, şöyle konuştu:

"İkinci devre rahat bir maçı sıkıntıya soktuk. Yapılan bir hata sonucu gölü yedik. Biliyorduk Orduspor'un üzerimize geleceğini arkadaşlarla bunu konuşmuştuk. Ancak maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim işimiz Samsunspor gönüllülerini mutlu etmekti, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu anlamda oyuncu arkadaşlarımıza ortaya koydukları mücadele örneği ve aldıkları galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah diğer maçlarda da böyle güzel sonuçlar almaya devam ederiz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber