Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

"Bir mağlubiyet aldık diye hedefimizden sapmış olmuyoruz"

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bir mağlubiyet aldık diye hedefimizden sapmış olmuyoruz" dedi.

Altın, Nuri Asan Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanaspor deplasmanında aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Futbolda olumsuzluklar ve mağlubiyetin her zaman olduğunu dile getiren Altın, "Bir mağlubiyet aldık diye hedefimizden sapmış olmuyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Futbolcularımızla istişare yaparak hatalarımızı görüp birbirimizi eleştiriyoruz. Biz bunu hep yapacağız. İyi konsantre olduğumuz zaman işin üstesinden geliyoruz. Muhakkak terslikler çıkacak. Terslikler çıktığı zaman futbolcularımız, yönetimimiz ve biz üstesinden geliriz" ifadesini kullandı.

Ligde kalan 12 maçın kendileri için final havasında geçeceğini ifade eden Altın, "Antalyaspor maçında da taraftarımızın önünde 3 puanı alıp hedefimize ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bizim için sadece Antalyaspor maçı değil, önümüzdeki 12 maç da önemlidir" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Murat Akyüz takımdan ayrı koşarken hafif sakatlıkları bulunan Mbilla ve Taha Yalçıner antrenmana katılmadı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber