Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 10 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Samsunspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Altın: "Benim takımım iyi konsantre olduğu zaman her şeyin üstesinden gelecek kaliteye, bilgiye ve zekaya sahip"

Samsunspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Benim takımım iyi konsantre olduğu zaman her şeyin üstesinden gelecek kaliteye, bilgiye ve zekaya sahip" dedi.

Karadeniz ekibi, deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde devam ediyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar, koşunun ardından ayak tenisi oynadı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına Elazığspor maçını değerlendiren Altın, maça çok iyi konsantre olduklarını söyledi.

Ligde hiç kolay maç kalmadığına işaret eden Altın, "Arkadaşlarımızla 20 dakika istişare ve analiz yaptık. Yarın bunu pratiğe dökeceğiz. Tüm maçlar zor. Kolay maçımız yok. Benim takımım iyi konsantre olduğu zaman her şeyin üstesinden gelecek kaliteye, maçı kazanabilecek ve çevirebilecek güce, bilgiye ve zekaya sahip. Onun için çocuklarımı kutluyorum" diye konuştu.

Taraftarları tebrik eden Altın, "Antalyaspor maçında 90 dakika hiç susmadılar ve futbolcularımı coşturdular. Galibiyetimizde onların da emeği var ama biraz daha stadı dolduralım diyorum. Çünkü çember daralıyor. Daralan çemberde de coşkulu taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim amacımız onları mutlu etmek. Biz de onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Karşıyaka maçında ve bundan sonra kalan bütün maçlarda taraftarlarımızdan stadı doldurmalarını rica ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber