Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Samsunspor'da, Elazığspor mesaisi başladı

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig'de kendi sahasında Antalyaspor'u 2-1 yenen Samsunspor, Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Samsunspor'da,  Elazığspor mesaisi başladı

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig'de kendi sahasında Antalyaspor'u 2-1 yenen Samsunspor, Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

 Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Antalyaspor karşısında  forma giyen oyuncular yenileme, diğer oyuncular ise çift kale maç yaptı. 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının bu sezonun unutulmayacak karşılaşması arasında yer alacağını söyledi.

Oyuncuların inanılmaz bir mücadelesi, kazanma hırsı, yüksek konsantrasyonunun bulunduğunu dile getiren Zeren, "Yani 2014 - 2015 sezonunun en özel maçı oldu. Tüm oyuncular mükemmel bir performans gösterdi. Maçın ardından kulüp başkanımız Erkut Tutu gözyaşlarına hakim olamadı. Yani bizim için çok önemli bir maçı kazandığımız için oldukça mutluyuz" dedi.

Deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına da değinen Zeren, "İnanıyorum ki oyuncularımızdaki bu kazanma hırsı Elazığspor karşısında da ortaya çıkacak. Artık Antalyaspor maçını unutacağız. Bizim için her maç bir final. Umut ediyorum Elazığ'dan da 3 puanla Samsun'a döneceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber