Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Samsunspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Kulüp Sportif Direktörü Zeren: " "Elimizde büyük bir avantaj vardı, Adanaspor'a mağlup olarak bunu kaybettik, üzgünüz"

Samsunspor'da mağlubiyet üzüntüsü

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Elimizde büyük bir avantaj vardı, Adanaspor'a mağlup olarak bunu kaybettik, üzgünüz" dedi.

Zeren, AA muhabirine, deplasmanda 2-1 kaybettikleri Adanaspor maçını değerlendirdi.

Samsunspor'un rakiplerinin puan kaybettiği haftada Adanaspor'u yenerek liderle puan farkını kapatmayı amaçladıklarını ancak son dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını hatırlatan Zeren, "Elimizde büyük bir avantaj vardı, Adanaspor'a mağlup olarak bunu kaybettik, üzgünüz. Adanaspor maçı en rahat kazanmamız gereken maçtı ama bazen istediğiniz gibi olmuyor. Maça çok kötü başladık. İkinci yarıda biraz toparlandık, bol pozisyon da bulduk, 1-0 öne geçtik ama Adanaspor önce beraberliği son dakikada da galibiyet golünü bularak bizi mağlup etti" diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğuna işaret eden Zeren, "Adanaspor maçını telafi etmemiz gerekiyor. Aslında bu maç bizim için güzel bir ders ve uyarı oldu. Nasıl galibiyetleri arkamızda bırakıp yolumuza devam ediyorsak bu mağlubiyeti de unutup yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber