Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Nisan 2015 - 18:13 Yorum: 0

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Altın: "Şanlıurfaspor'u iyi analiz ettik"

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda, iki grup halinde hıza ve kuvvete dönük oyun oynayan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. 

Açma germe hareketlerinin ardından antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Sakatlığı bulunan Bulgar futbolcu Galin Ivanov, takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör Altın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor ile 6 puan değerinde bir maç oynayacaklarını söyledi.

Her iki takım açısından maçın önem taşıdığını belirten Altın, "Şanlıurfaspor'u iyi analiz ettik. Tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştirdik. Oyuncularımızın bu maça konsantrasyonunu artırmak için 3 gün önceden Şanlıurfa'ya gideceğiz. Umarım istediğimiz puan veya puanlarla Samsun'a döneriz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber