Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ağustos 2017 - 18:13 Yorum: 0

Samsunspor’da şok istifa

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Ölmez, noter aracılığıyla istifasını sundu.

Samsunspor’da şok istifa

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Ölmez, noter aracılığıyla istifasını sundu.

Son yapılan Samsunspor Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Erkurt Tutu'nun listesinde yer alan Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Ölmez, Beyoğlu 25. Noterliği'ne istifasını sundu.

Av. Serdar Ölmez'in istifasında şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzce teveccüh gösterilip yönetim kurulu üyesi olarak görev almam istenmişse de yoğun ticari ve mesleki işlerim nedeniyle, samimi ve içten onur duymama rağmen bu görevi kabul edemeyeceğimi üzülerek bildiririm. Gelecekte uygun zamanda her zaman çalışmak arzusunda olduğumu bildirmek ister, makul mazeretimin kabulü ile tevdi edilen tüm görevlerimden affımı ve istifamı sunarım."

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Samsunspor Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, "İnsanların kendi tasarrufudur. İstifa bir haktır. O da o hakkını kullanmış. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Biz de yedek listeden arkadaşlarımız ile onun boşalttığı yeri doldurur, yolumuza devam ederiz. Şu anda yönetim kuruluna kimin gireceği belli değil. Yarın akşam yönetim kurulu toplantısı var, ondan sonra belli olur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber