Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Nisan 2014 - 18:48 Yorum: 0

Sana İhtiyacım Var Kampanyası

Kampanya kapsamında toplanan 11 tırlık yardım malzemesi Hatay’a ulaştı

Sana İhtiyacım Var Kampanyası

HATAY (AA) - Suriyeliler için düzenlenen ''Sana İhtiyacım Var Kampanyası'' kapsamında 11 tırlık yardım konvoyu Hatay'ın Yayladağı ilçesine geldi.

"Kimse Yok Mu Derneği" Yayladağı Yardım Dağıtım Sorumlusu Seyfettin Reşit, kampanya kapsamında "Kimse Yok Mu Derneği" tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinden toplanan 11 tırlık yardımın Bayırbucak Türkmen bölgelerine gönderileceğini belirtti.

Yardımın, un, su, çocuk maması, halı, kuru gıda ve giysilerden oluştuğunu ifade eden Reşit, katkıda bulunan Türk halkına ve hayırseverlere teşekkür etti.

Reşit, yardımların bir bölümünün Yayladağı ilçesinde evlerde kalan Suriyelilere dağıtılacağını, kalan kısmının ise sınırın diğer tarafındaki Türkmenlere ulaştırılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber