Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

Sanal Dünyadan Zeka Oyunlarına

Büyükşehir Belediyesi çocukları ve gençleri sanal dünyadan uzaklaştırmak amacıyla birbirinden farklı zeka oyunları hazırladı.

Sanal Dünyadan Zeka Oyunlarına

Büyükşehir Belediyesi çocukları ve gençleri sanal dünyadan uzaklaştırmak amacıyla birbirinden farklı zeka oyunları hazırladı. KAYTUR A.Ş. tarafından hazırlanan eğitici ve öğretici zeka oyunları Bilim Merkezi'nde satışa sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYTUR'u ziyaret ederek hazırlanan oyunları inceledi.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan KAYTUR, önemli bir çalışmaya daha imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYTUR tarafından hazırlanan zeka oyunları ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Çelik'i KAYTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın karşıladı. Başkan Çelik, Haziran ayında açılışı yapılacak olan Bilim Merkezi'nde KAYTUR A.Ş. tarafından kurulacak hediyelik eşya satış mağazasında sergilenecek olan Mangala, Hanoi Kulesi, Go Oyunu, Yılan Küp gibi değişik oyunların yanı sıra deney setleri, yapbozlar gibi eğitici ve öğretici oyunları inceledi.

Çocuklar ve gençlere okul dışı zamanlarını değerlendirebilecekleri farklı uğraşlar sunulacağını belirten Başkan Mustafa Çelik, "Çocuklarımızı, düşünen ve pratik çözüm üretebilen, karar vermede özgüveni yüksek bireyler olarak sanal dünyadan bir nebze olsun çıkarıp daha eğitici ve öğretici oyunlara yönlendirmek gerekiyor. Bu amaçla hazırladığımız zeka oyunlarının oldukça fazla ilgi çekeceğini ve yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Sanal Dünyadan Zeka Oyunlarına

Sanal Dünyadan Zeka Oyunlarına

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber