Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Ocak 2022 - 17:23 Yorum: 0

Sanal yatırım yarışması olan Investimate için geri sayım başladı

Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak yapılan sanal yatırım yarışması Investimate'in bu sene 7'ncisi gerçekleştirilecek.

Sanal yatırım yarışması olan Investimate için geri sayım başladı

Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak yapılan sanal yatırım yarışması Investimate'in bu sene 7'ncisi gerçekleştirilecek. 7 Şubat'ta başlayacak olan yarışma 3 Nisan'da sona erecek.

Sanal yatırım yarışması Investimate'in bu sene 7'ncisi gerçekleştirilecek. Her sene 3 binden fazla katılımcı alan Investimate'de yarışmacılar, 6 hafta boyunca Borsa İstanbul'dan alınan anlık verileri kullanarak hisse senedi, VİOP, varant gibi çeşitli işlemleri kullanarak sanal 100 bin TL'lerini artırmaya çalışacak. 6 hafta sonunda bakiyesini en çok artıran 50 kişinin yazdığı strateji raporları, alanında yetkin jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

Yarışmada başarılı olanlara çeşitli ödüller verilecek. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'taki bütün üniversite öğrencilerine açık olan yarışmaya katılım tamamen ücretsiz. Yarışmaya katılanlar farklı kariyer fırsatlarına kavuşma imkanı da bulmuş olacak. 7 Şubat'ta başlayacak olan yarışma 3 Nisan'da sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber