Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:28 Yorum: 0

Sanat Atölyeleri başlıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın, "Mutlu bir gelecek, Kırklareli'nde yeşerecek" sloganı geçirdiği, çocuklar ve yetişkinlerden büyük ilgi gören...

Sanat Atölyeleri başlıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın, "Mutlu bir gelecek, Kırklareli'nde yeşerecek" sloganı geçirdiği, çocuklar ve yetişkinlerden büyük ilgi gören Sanat Atölyeleri başlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve çocuklar ile yetişkin bireyleri kapsayacak Sanat Atölyeleri Projesi 8 Ekim'de başlayacak. Proje ile 15 yaş ve üzeri kişilere temel oyunculuk ve tiyatro eğitimi, 18 yaş ve üzeri kişilere etkili konuşma ve diksiyon eğitimi, 7-14 yaş arası çocuklara yaratıcı drama eğitimi, 6-10 yaş arası çocuklara kukla atölyesi eğitimi ve ayrıca ilk kez 2017-2018 döneminde, 6-18 yaş arası çocuklara piyano eğitimi, 14 yaş ve üzeri kişilere de yan flüt eğitimi ücretsiz olarak verilecek.

Sanat Atölyelerine başvurular 25 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Katılım için son tarih olan 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Kırklareli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber