Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 11 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, AK Parti Grubu’nda

TBMM AK Parti Grubu'na gelen Kurtuoğlu, gazetecilerin Başbakan Yıldırım ile görüşüp görüşmeyeceği sorması üzerine, "Sayın Başbakan müsait olursa...

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, AK Parti Grubu’nda

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu da AK Parti Grubu'nda yerini aldı.

TBMM AK Parti Grubu'na gelen Kurtuoğlu, gazetecilerin Başbakan Yıldırım ile görüşüp görüşmeyeceği sorması üzerine, "Sayın Başbakan müsait olursa bir selam, kelam olabilir tabii. Kalbi duygularımla geldim. Sayın Başbakan'ın çok önemli gündemleri var. Onların çalışmasına fırsat vermemiz lazım. İkide bir onların kapılarının çalmamamız lazım. Fuzuli işler için kapılarını çalmayalım. Ama göz göze gelirsek el ele tutuşuruz" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz ile ilgili bir çalışması olup olmadığına ilişkin soruya ise Kurtoğlu, "Öyle bir çalışmamız olamaz. Onu biz kalbimizle yaşıyoruz. Aklımızla, düşüncelerimizle. Öyle bir olay şarkılara dökülmez. Yanlış anlaşılır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber