Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 19:43 Yorum: 0

Sanatçı Erol Büyükburç'un vefatı

Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konser vermeyi planlıyordu

Sanatçı Erol Büyükburç'un vefatı

BURSA (AA) - Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir eğlence merkezinde konser vermeye hazırlanıyordu.

Eğlence merkezinin işletmecisi Yusuf Sabahyıldızı, Büyükburç'un ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Pop müzik tarihimizin en önemli isimlerinden Erol Büyükburç ile yarın bir konser planlamıştık. Heyecanla konseri bekliyorduk. Günler önceki bir telefon görüşmesinde bize çocuk gibi heyecanlı olduğunu söylemişti. 'Çocuklar çok iyi olacak, müthiş konser olacak' demişti. Biz de cuma gecesini heyecanla beklerken böyle bir haberle yıkıldık" dedi.

Büyükburç'un ekibiyle görüştüğünde dün gece geç saatlere kadar prova yaptıklarını öğrendiğini belirten Sabahyıldızı, "Yorgun olmasına rağmen büyük bir heyecanla gece geç saatlere kadar konser için hazırlandıklarının bilgisini aldık. Muhtemelen yaşı bu heyecanı taşımasına çok fazla müsaade etmedi. Konsere şehirde müthiş bir ilgi vardı. Çok keyifli bir konser bekliyorduk" diye konuştu.

- "Onun şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz"

Sanatçının ölümünün ardından ekibiyle tekrar görüştüklerini ifade eden Sabahyıldızı, şöyle devam etti:

"Onları bize, 'bu konseri çok istiyordu. Konseri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Biz yarın bütün ekip aynı saatte orada olacağız. Erol Büyükburç sahnedeymiş gibi onun şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz' dediler. Yarın bütün ekibi, organizatörü, menajerleri, yapımcıları, orkestrası ve sanatçı arkadaşları burada olacak. Hatta yaptığımız görüşmelerde değerli sanatçımız Murat Evgin’in de burada olacağını söylediler. Yarın bu konser bir anma gecesine dönüşecek. Yarın bütün sevenlerini buraya bekliyoruz.'' 

Sabahyıldızı ayrıca, konser için bilet alan müşterilerin ücretlerinin iade edileceğini belirterek, anma konserine gelenlerden herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber