Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Temmuz 2014 - 23:38 Yorum: 0

Sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, sanatçı Murat Göğebakan'ın Adana'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu

Sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı

ADANA (AA) - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, sanatçı Murat Göğebakan'ın Adana'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Adana'ya gelen İhsanoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın baba evini ziyaret etti.

Göğebakan'ın yakınları tarafından taziye çadırında karşılanan İhsanoğlu, sanatçının amcaları Yusuf ve Mehmet Göğebakan'la bir süre sohbet ederek taziyelerini iletti.

Murat Göğebakan'ın Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçı olduğunu ifade eden İhsanoğlu, sabır temennisinde bulundu.

Yusuf Göğebakan ise yeğeninin yaklaşık 3 yıldır tedavi gördüğünü belirterek, "Son bir ay içerisinde ise hastalığı ilerledi. Yoğun bakıma kaldırıldı. Doktorlar iyileşmesi için büyük çaba sarf ettiler. Mukadderat bu kadarmış" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İhsanoğlu ve beraberindekiler daha sonra evden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber