Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 31 Temmuz 2016 - 12:03 Yorum: 0

Sanatçılar demokrasi nöbeti için Şanlıurfa’ya geldi

Şanlıurfa'da devam eden demokrasi nöbetine sanatçılar da destek verdi.

Sanatçılar demokrasi nöbeti için Şanlıurfa’ya geldi

Şanlıurfa'da devam eden demokrasi nöbetine sanatçılar da destek verdi.

Şanlıurfa'da Rabia Meydanı'nda aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbetine Şanlıurfalı sanatçılar Mahmut Tuncer, Güler Işık ve Zekeriya Ünlü de destek verdi.

Rabia Meydanı'nda düzenlenen "Seccadeni al, gel" etkinliğinde buluşan vatandaşlar, yatsı namazını alanda kıldıktan sonra Kur'an-ı Kerim okuyup dualar etti.

Namazın ardından alanda düzenlenen programa geçildi. Demokrasi nöbetine Şanlıurfalı sanatçılar Güler Işık, Mahmut Tuncer ve Zekeriya Ünlü de katılarak darbe girişimine tepki göstererek hemşehrilerine destek olduklarını gösterdi. Protokol üyeleriyle birlikte sahneye çıkan sanatçılar, balonlara bağlanan Türk bayrağını gökyüzüne bıraktı.

Program, okunan dualar ve Grup Kerkük'ün ilahilerini seslendirmesiyle son buldu. Buradaki demokrasi nöbetine sanatçılarla birlikte AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, STK temsilcileri, şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de demokrasi nöbeti devam ediyor. Demokrasi nöbetine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, burada nöbet tutan vatandaşlara seslendi. Sivereklilerin duruşu nedeniyle memnuniyetini dile getiren Gürpınar, kimlerin Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalıştığını gördüklerini belirtti.

Harran ve Akçakale ilçelerinde düzenlenen demokrasi nöbetine ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri katıldı. Cevheri, meydanları dolduran Harranlı ve Akçakaleli vatandaşlara seslendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber