Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Temmuz 2016 - 20:43 Yorum: 0

Sanayi devinden görevden alınmalarla ilgili açıklama

Petkim PetroKimya Holding A.Ş.'den görevden alınmalarla ilgili yapılan açıklamada, "Petkim'in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın...

Sanayi devinden görevden alınmalarla ilgili açıklama

Petkim PetroKimya Holding A.Ş.'den görevden alınmalarla ilgili yapılan açıklamada, "Petkim'in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın iş akdi, norm kadro yapılanması ve verimlilik amacıyla tüm yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmiştir" denildi.

Dünyaca ünlü sanayi kuruluşları arasında yer alan Socar Petkim, basında yer alan görevden alınmalarla ilgili bir açıklama yaptı. Çeşitli departmanlarda 27 çalışanın iş akdinin feshedildiği belirtilirken, açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

"SOCAR Türkiye'nin iştiraki olan Petkim, yönetim kurulumuzun aldığı karar kapsamında, iş süreçlerini daha dinamik hale getirmeyi amaçlayan tepeden aşağıya yeniden yapılanma içinde bulunmaktadır. Halen Petkim'de gerçekleştirilen organizasyonel değişiklikler de üç aydır sürdürülen bu çalışmaları kapsamaktadır. Petkim'in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın iş akdi, norm kadro yapılanması ve verimlilik amacıyla tüm yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmiştir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber