Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 15:38 Yorum: 0

Sanayi Dönüşüm Projesinde Talep Toplanacak

Aksaray Belediyesi, sanayi sitesi esnaflarını iftar programında buluşturdu.

Sanayi Dönüşüm Projesinde Talep Toplanacak

Aksaray Belediyesi, sanayi sitesi esnaflarını iftar programında buluşturdu.

İftar programına AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Mehmet Üçkulak, Ağaç İşleri Odası Başkanı Mesut Konuk ve sanayi esnafları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sanayi dönüşüm projesinin hangi aşamada olduğuna dair esnafa bilgi aktardı. Başkan Yazgı, sanayi dönüşüm projesinin istişare toplantılarında esnaftan gelen talep üzerine tamamen yeni boyut kazandığını ve projenin baştan aşağı yenilediğini hatırlatarak, "Bizler sanayi esnaflarımız istişare toplantısı yapmış sizlerde bu toplantıda isteklerinizi almıştık. Bu istek sonucunda şekillendirdiğimiz proje sonucunda 100, 200, 300, 400, 500 metrekarelik dükkânlarla hem yapım maliyetini düşürmek ve inşaatı hızlandırmayı hedeflemiştik. Buna göre hazırladığımız projeyi TOKİ'ye sunduk ve geçtiğimiz aylarda projenin yapımı için protokol anlaşması imzaladığımızı sizlere duyurmuştuk" dedi.

Başkan Yazgı, projenin artık sona gelindiğini açıklayarak, "Bu iftar programına gelmeden önce TOKİ ile yeni bir görüşmemiz daha oldu. Bayram öncesinde son imzalar atılacak ve dükkânlar için parasal olarak son değerler netleşecek. Yine bu hafta içinde Salı yada Perşembe günü sanayi esnafımızla Kültür Merkezinde toplantı yapacağız ve hangi metrekaredeki dükkanlara ne kadar fiyat tespit edildiğini sizlere açıklayacağız. Yine Cuma günü ya da yetişmez ise Ramazan Bayramından sonra bankaların fiyatları netleşecek. Sonra sizlerden talepleri toplayacağız ki, kaç esnafımız hangi metrekarede dükkân istiyor bunun tespitini yapacağız. Talepler doğrultusunda proje tekrar revize edilerek uygulamaya konulacak" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber