Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:24 Yorum: 0

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Sanayi Sitesi esnafı, Belediye Başkanı Şevket Can'a kendilerine verdikleri hizmetleri adına teşekkür yemeği verdiler.

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Sanayi Sitesi esnafı, Belediye Başkanı Şevket Can'a kendilerine verdikleri hizmetleri adına teşekkür yemeği verdiler.

Sanayi Sitesi esnafları adına Ramazan Alıcı'nın verdiği yemeğe esnaf odaları temsilcileri ile esnaflar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen, sanayilerine yapılan hizmetler için Başkan Can'a teşekkür etti.

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ise "Belediye başkanımızın bizlere gönlü de açık, kapısı da açık. Bizlere yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdadır. Soyadı Can olduğu gibi aynı zamanda can dostumuzdur" dedi.

Esnaflara teşekkür eden Başkan Can, burada sağlanan birliğin ülkeye dalga dalga yayılmasını temenni etti. Can, "Başkanlarımıza ve yemeğe katkı sunan Ramazan Alıcı Bey'e teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza ilk olarak yapılan yemek organizasyonunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Başkanlarım sanayi içerisine yapılan asfaltla ilgili şahsıma teşekkür ettiler. Esas bu teşekkürü hak eden 20 yıldır şehrimize hizmet eden hepinizin bildiği sayın Burhanettin Kocamaz'dır. Yani Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız. Biz bu asfaltı buraya yaptırdıysak sayın Burhanettin Kocamaz'ın sayesinde yaptırdık. Bende bu teşekkürleri aldım kabul ettim, başkanıma ileteceğim ve kendisine şükranlarımı sunacağım" diye konuştu.

Kemalpaşa Sanayi sitesi ile çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Can, "Kemalpaşa sanayi sitesi ile ilgili projeyi hazırlamıştık. Keşif çıkmıştı. Ancak yapılan keşifte dükkanların ön tarafındaki sundurma ve altındaki betonlar hesaba katılmamış olduğunu gördük. Bunlarında hesaba katıldıktan sonra sizlerin huzuruna çıkacağız. Talip olan çıkmazsa, Tarsus Belediyesi olarak biz sizlerin dükkanlarını kar etmeden Allah'ın izniyle yapacağız. Ayrıca yol problemleri olduğunu ve cami ihtiyaçları olduğunu tespit ettim. Revizyon sonrasında inşallah camiyi de bizler yapacağız. Bu sanayi ye baktığımız zaman, araç muayene istasyonunun Tarsus'a gelmesi için mücadele ettim. Huzurkent'teki istasyonun buraya taşınması için çaba sarf ettim. Bakanlarımızla da görüştüm. Bu özelleştiği için huzurkente yakınlığından dolayı onayda sorun yaşıyoruz. Ama yine de mücadele edeceğim. Bu birazda özelleşmeyle de alakalı. Ben firmaya da söyledim. Tarsus Belediyesi olarak nereyi istiyorsanız ben vermeye hazırım dedim. Mücadele etmeye devam edeceğim. Ayrıca vakıfların bir arazisi var. Düzenleme ortaklık payı yapıldıktan bize 4 dönüm geçiyor. Orayı yeşil alan olarak işaretlemedim. Pazar yeri olarak işaretlettim. Ayrıca başkanlarım söyledi, hoparlörlerde eksiklik var dediler. O konuyla ilgili eksiklikleriniz giderilecek. Perde betonla ilgili olarak başkanların istekleri oldu. Bu iş için yolun tamamen açılması lazım. Biz sizlerin yanınızdayız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

"Bizim Tarsus'ta en önemli meselemiz; huzur, kardeşlik ve evlatlarımıza yaşanabilecek bir şehir bırakmaktır" diyen Başkan Can, şunları kaydetti:

"1994 yılında bugüne kadar, ayrım yapmadan, kayırmadan Allah rızası için çalıştık. Bizim en önemli önceliğimiz Tarsusumuzun birbirine kardeşçe kenetlenmesi. Nereli olduğu, nerden geldiği önemli değil. Tarsus'ta yaşıyor mu? Tarsus'un havasını teneffüs ediyor mu ediyor. Tarsusumuzun suyunu içiyor mu? O zaman bizim hepimiz hemşeriyiz ve kardeşiz. Yeter ki biz bir olalım. Yeter ki, yanlış yapanlara meydanı bırakmayalım" dedi.

Yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatan Başkan Can'a esnaflar çiçek sundu ve ahşap işlemeli tablo hediye ettiler.

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Sanayi esnafı Başkan Can’ın onuruna yemek verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber