Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Aralık 2014 - 15:43 Yorum: 0

Sanayi esnafı, su birikintisi yüzünden kepenk kapattı

IĞDIR (AA) - Altyapısı olmadığı nedeniyle derin su birikintilerinin oluştuğu Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde, esnafların bir bölümü müşterilerin birikinti yüzünden dükkanlara gelememesi...

Sanayi esnafı, su birikintisi yüzünden kepenk kapattı

IĞDIR (AA) - Altyapısı olmadığı nedeniyle derin su birikintilerinin oluştuğu Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde, esnafların bir bölümü müşterilerin birikinti yüzünden dükkanlara gelememesi üzerine kepenk kapattı.

Kentin tek sanayi sitesindeki yer yer yarım metrelik su birikintileri nedeniyle aracını tamir ettirmek isteyen vatandaşların siteye girmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Iğdır Küçük Sanayi Sitesi Dayanışma Derneği Başkanı Atakan Taşkınsu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılın 6 aylık bölümünde su ve çamur içinde ekmek mücadelesi verdiklerini anlattı.

Bazı araç sahiplerinin, araçlarının zarara uğramaması için siteye gelmediğini belirten Taşkınsu, "Sanayi sitesinin yolları berbat durumda. Hiçbir araç giremez hale geldi. Buraya sağlam gelen araç bile bozuk çıkmaya başladı çünkü yollar berbat durumda. Altyapı olmadığı için bu birikintiler oluşuyor" dedi.

Taşkınsu, her yıl böyle bir durumun yaşandığını vurgulayarak, "Esnaflarımızın çoğu dükkanını kapattı. Müşteri gelemiyor, kapatmak durumunda. Birikinti nedeniyle dükkanına araba gelemiyor. Esnafımız da mecbur dükkanını kapatıyor" diye konuştu.

Site esnaflarından Bülent Şamiloğlu da su birikintilerinin kendilerini büyük maddi zarara uğrattığını aktardı. Site içinde çizmelerle dolaşmak zorunda kaldıklarını belirten Şamiloğlu, "En ufak yağışta burası berbat hale geliyor. Müşterimiz de gelemiyor buraya. Belediyemiz, kaç yıldır bu sorunu halletmedi. Artık dayanılmaz bir noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber