Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 18:48 Yorum: 0

Sanayi esnafından başkan Özcan'a yemek

TOKAT (AA) - Niksar ilçesinde sanayi esnafı Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a yemek verdi.Esnaflar, belediyenin sanayi sitesinde yürüttüğü yol çalışmaları ve  yapılan parke yol çalışmalarından dolayı...

Sanayi esnafından başkan Özcan'a yemek

TOKAT (AA) - Niksar ilçesinde sanayi esnafı Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a yemek verdi.

Esnaflar, belediyenin sanayi sitesinde yürüttüğü yol çalışmaları ve  yapılan parke yol çalışmalarından dolayı belediye başkanı Özcan'a teşekkür etti. Nihat Semiz, Günay Çolak ve Hakan Bayram tarafından Özcan'a yemek verildi.

Özcan, yaptığı konuşmada, sanayi sitesinde tüm yolların yapılacağını söyledi.

Sanayi sitesinin ilçeleri için önemli olduğuna dikkat çeken Özcan, şunları kaydetti:

"31 Mart’tan sonra sanayimiz bizim gözbebeğimiz demiştik. Bizim nüfusumuzun azalmasındaki en büyük etken ekonomik sebeplerdir. İnsanlarımız iş bulamıyor, ama biz varolan şu anda çalışan esnafımızı ayakta tutmamız lazım, buraya gerek dışarıdan gerekse Niksar'ın içinden gelen hemşerilerimiz olsun, buranın yollarının çamur olması, geçilemeyecek olması nedeniyle ticaretlerine ciddi derecede olumsuz katkıları vardı. Bu bizim tarafımızdan tespit edildiği için şunu söyledim, buradaki sanayideki ekibimi sanayinin bütün yolları bitmeden başka bir yere görevlendirmiyorum. Sanayinin bütün yolları Allah'ın izniyle bitecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber