Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 09 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Sanayi esnafının yol talebi

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde küçük sanayi sitesi esnafı, yollarının yapılması için yetkililerden yardım istedi.Sanayi sitesindeki bir grup esnaf,  yollarının bozuk olduğu ve bu nedenle...

Sanayi esnafının yol talebi

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde küçük sanayi sitesi esnafı, yollarının yapılması için yetkililerden yardım istedi.

Sanayi sitesindeki bir grup esnaf,  yollarının bozuk olduğu ve bu nedenle işlerinin aksadığını ileri sürerek Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde eylem yapmak istedi.

Olayın bildirilmesi üzerine sanayi esnafıyla görüşen Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Baydilli ile Murat Eyliyen, esnafı eylem kararından vazgeçirdi.

Baydilli, yaptığı açıklamada, yol sorunun çözümü için en kısa zamanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceklerini ifade etti.

   Siverek Maddeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan da sorunun belediyeye bildirmelerine rağmen sorunun çözülmediğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber