Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 29 Haziran 2017 - 07:53 Yorum: 0

Sancaktepe’de Fabrika Yangını

Sancaktepe'de 5 katlı makine fabrikasının en üst katında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Sancaktepe’de Fabrika Yangını

Sancaktepe'de 5 katlı makine fabrikasının en üst katında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 05.30 sıralarında Eyüpsultan Mahallesi Kalender Sokağı'nda bulunan 5 katlı makine fabrikasında meydana geldi. İddialara göre fabrikanın en üst katında bulunan boya yapılan bölümünde bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm katı sararak yoğun duman tabakası oluşturdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınabildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için çalışma başlattı.

Sancaktepe’de Fabrika Yangını

Sancaktepe’de Fabrika Yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber