Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2022 - 14:38 Yorum: 0

Sancaktepe’de otomobilin çarpması ile ölen gencin acılı ailesi: “Kaza değil, cinayet”

Sancaktepe'de seyir halindeki otomobilin kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Murat...

Sancaktepe’de otomobilin çarpması ile ölen gencin acılı ailesi: “Kaza değil, cinayet”

Sancaktepe'de seyir halindeki otomobilin kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Murat Babir'in acılı ailesi, "Bu kaza değil, cinayet" diyerek sürücüye tepki gösterdi.

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında İnönü Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Murat Babir'e ve yanında bulunan arkadaşı Mehmet Akboğa'ya çarpan 34 EVU 513 plakalı otomobilin sürücüsü aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. Kazada lise son sınıf öğrencisi Murat Babir hayatını kaybederken, Mehmet Akboğa ise yaralandı.

Babir'in acılı ailesi, "Kaza değil, cinayet" diyerek tepki gösterdi. Amca Nesim Babir, "Bu tip olaylara trafik kazası denilip geçiliyor. Aslında bu trafik kazası değil. Bir kişi kaldırımda yürüyen iki kişiyi birden altına alıp, ezip bırakıp kaçıyor. Bu bir kaza değil, cinayettir. Bu olaylarda sadece hafifletici unsurlara sığınılıyor. Yolda yürürken aniden aracın önüne atlayıp vuku bulan bir olaya trafik kazası diyebilirsin. Aracın kaldırıma çıkıp kaldırımda yürüyen iki kişiyi birden altına alıp ezip bırakıp kaçmasına tahammül edilemez" dedi.

"Okuyacaktı, hayalleri yarım kaldı"

Ailenin perişan durumda olduğunu söyleyen amca Nesim Babir, "Ben kendim de şoförüm, yetkililerden ilgili yasaların çıkarılmasını istiyorum. İnşaatta çalışan bir babanın tek evladıydı. Kendisi de lise son sınıfa gidiyordu. Kendisi okuyacaktı, hayalleri yarım kaldı. Aile de kendi geleceğini, hayallerini ona bağlamıştı. Ailenin de hayalleri tamamen yıkıldı. Kazada yaralanan diğer gencin durumu da stabil, şu an yoğun bakımdaymış" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber