Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 12:08 Yorum: 0

Sancaktepe’deki Bombalı Saldırıda 8 Gözaltı

Sancaktepe'de askeri kışla yakınında bombalı araçla yapılan saldırıyla ilgili PKK terör örgütü üyesi 8 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe’deki Bombalı Saldırıda 8 Gözaltı

Sancaktepe'de askeri kışla yakınında bombalı araçla yapılan saldırıyla ilgili PKK terör örgütü üyesi 8 kişi gözaltına alındı. Bomba yüklü aracı olay yerine bırakan şüpheli ise Gebze'de yakalandı.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5'i asker 8 vatandaşın yaralandığı saldırının faillerini tespit etmek için çalışma başlatmıştı. Başlatılan çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından aralarında Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'nın da olduğu birçok ilçede belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda PKK terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Bomba yüklü aracı olay yerine bırakan bombacı İrfan İ. ise Gebze'de yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülerek sorguya alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber