Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ağustos 2017 - 12:53 Yorum: 0

Sandıklı Belediyesi burs başvurularını 5 Eylül’de kabul edecek

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi tarafından iki yıldır düzenli olarak üniversiteli öğrencilere verilen burslar Kurban Bayramından sonra 5 Eylül...

Sandıklı Belediyesi burs başvurularını 5 Eylül’de kabul edecek

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi tarafından iki yıldır düzenli olarak üniversiteli öğrencilere verilen burslar Kurban Bayramından sonra 5 Eylül tarihinde resmi olarak başlıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; "Sandıklı Belediyesi olarak 2017/2018 eğitim ve öğretim döneminde Üniversite öğrencilerimizi desteklemek için burs vereceğiz. Bildiğiniz gibi iki yıldır düzenli olarak vermiş olduğumuz yüksek öğrenim bursları bu yıl ile üçüncü yılını dolduracak. Bu münasebetle bu yıl burs miktarlarını yüzde 50 artırma kararı aldık. Öğrenci kardeşlerimize daha fazla destek olarak üzerlerindeki yükü elimizden geldiği kadar hafifletmeye çalışıyoruz. Yeni başlayacak eğitim ve öğretim yılında bütün öğrenci kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyor, hedeflerini en kısa sürede gerçekleştirmeleri için Sandıklı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Verilecek burslar için başvurular 21 Ağustos 2017 tarihinde başlayıp 15 Eylül tarihinde sona erecek. Burs başvuruları bu sene Sandıklı Belediyesi Muhasebe Müdürlüğüne bizzat yapılacak.

Sandıklı Belediyesi burs başvurularını 5 Eylül’de kabul edecek

Sandıklı Belediyesi burs başvurularını 5 Eylül’de kabul edecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber