Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Sandıklı Kaymakamı Arıcan, gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında ilçedeki gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti

Sandıklı Kaymakamı Arıcan, gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında ilçedeki gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Arıcan'ın ziyaretine İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cüneyt Dönmez de eşlik etti.

Arıcan ve beraberindekiler ilk olarak Kore Gazisi 84 yaşındaki Ramazan Biçen, ve Kora Gazisi 87 yaşındaki Mustafa Acar’ı ziyaret etti. Sonrasında Şehit Jandarma Uzmançavuş Bülent Erdoğan’ın Akharım’daki annesi Sabire ve babası Ramazan Erdoğan’ı ve polis memuru Nazmi Arı’nın Ekinhisar Köyündeki annesi Emiş ve babası Fahrettin Arı’yı ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber