Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:03 Yorum: 0

Sandıklı Reşadiye Köyü Camisine Yeni Minare

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Reşadiye Köyü Cami minaresinin, köy halkının kendi arasında topladığı yaklaşık 100 bin TL ile yeniden...

Sandıklı Reşadiye Köyü Camisine Yeni Minare

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Reşadiye Köyü Cami minaresinin, köy halkının kendi arasında topladığı yaklaşık 100 bin TL ile yeniden yapıldığı belirtildi.

Caminin minaresinin yapılması köylülerin büyük destek sağladığını ifade eden Reşadiye Köyü Muhtarı Hasan Çalışkan, "Köyümüz camisinin minaresinde çatlaklar oluştuğu için, yeniden bir minare yapma gereği duyuldu. Köy halkımızın destekleri ile yaklaşık 100 bin liraya 20 günde yeni bir minare yapıldı. Minarenin yapısı daha farklı görsel olarak da led ışıklandırma sistemi ile aydınlatıldı. Yaklaşan Ramazan ayına Camimiz yeni minaresi ile hazır hale getirildi. Katkıda bulunan köy halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Sandıklı Reşadiye Köyü Camisine Yeni Minare

Sandıklı Reşadiye Köyü Camisine Yeni Minare

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber