Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Nisan 2014 - 11:03 Yorum: 0

Sandıklı ve Başmakçı'da kamulaştırma çalışmaları

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Başmakçı ilçelerinde inşa edilecek göletlerin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurların Orman ve Su İşleri Bakanı...

Sandıklı ve Başmakçı'da kamulaştırma çalışmaları

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Başmakçı ilçelerinde inşa edilecek göletlerin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurların Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından imzalandığını bildirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek Sandıklı Menteş Göleti ve Sulaması ile Başmakçı Çığrı Göleti ve Sulaması tesisleri için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla düzenlenen "kamu yararı kararı" alınması hususundaki olurların, Bakan Eroğlu tarafından imzalandığı belirtildi. 

Bu imzalarla, tamamlandığında 4 bin 365 dekar tarım arazisine su temin edecek olan Sandıklı Menteş Göleti ve Sulaması ile 4 bin dekar zirai araziye su sağlayacak Başmakçı Çığrı Göleti ve Sulaması projelerinin, inşaat sahasındaki arazilerin kamulaştırılacağı ve tesisler tamamlanarak hizmete açılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber