Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2019 - 19:18 Yorum: 0

Sanko Okullarının Pentatlon Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Modern Pentatlon Okul Biatlonu Yarışmasında SANKO Okulları öğrencileri bir birincilik,...

Sanko Okullarının Pentatlon Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Modern Pentatlon Okul Biatlonu Yarışmasında SANKO Okulları öğrencileri bir birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük kazandı.

Kamil Ocak Yüzme Havuzunda düzenlenen 50 metre serbest yüzme ve Seyrantepe Atletizm Sahasında gerçekleştirilen 400 metre koşu yarışlarına SANKO İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Çiner, Defne Zülfikaroğlu, Oksal Kadooğlu, Arif Doruk Akınal, Cansu Dokuzluoğlu, Erdem Salih Tahran, Işılay Kürümlüoğlu, Esma Kara, Derin Yüzbaşı ve Rüya Akınal katıldı. Yarışlarda, SANKO İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Çiner. Minik B Kızlar Kategorisinde birinci, Defne Zülfikaroğlu, Minik A Kızlar Kategorisinde ikinci, Oksal Kadooğlu "Minik A Erkekler Kategorisi"nde ikinci ve Arif Doruk Akınal, Minik A Erkekler Kategorisinde üçüncü oldu.

SANKO İlkokulu Müdürü Hülya Bingül, yarışlara katılan bütün öğrencileri ve öğretmenleri Baran Çeviksever ile Ahmet Süral'a kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Sanko Okullarının Pentatlon Başarısı

Sanko Okullarının Pentatlon Başarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber