Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 18 Mayıs 2019 - 13:18 Yorum: 0

SANKON Afrika konferanslarında çıtayı yükseltecek

Geçtiğimiz yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) 2019 yılında...

SANKON Afrika konferanslarında çıtayı yükseltecek

Geçtiğimiz yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) 2019 yılında çıtayı yükseğe çıkarmak istiyor.

Özellikle Afrika ülkeleri ile ekonomik alanda çalışmalar yapan SANKON, yeni dönemde de Türk yatırımcıları Afrika ülkeleri ile buluşmayı hedefliyor. 2019 yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi veren SANKON CEO'su Ferudun Cevahiroğlu, "54 Afrika ülkesiyle ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Türkiye-Afrika Ekonomik işbirliği konferasları bu yılda devam edecek. Katılımı arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

Türk yatırımcıların Afrika ülkelerinde çalışmalarını arzu ettiklerini ifade eden Cevahiroğlu, "Afrika yatırım yapılması gereken kıtalar arasında çok önemli bir yer ediniyor. Biz tüm iş adamlarımızın o bölgede çalışmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber