Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Ekonomi 16 Eylül 2019 - 14:38 Yorum: 0

SANKON sportif faaliyetlere 50 milyon TL’lik sponsorluk hizmeti verecek

Türkiye'nin önemli uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşlarından olan Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), 2020 yılında...

SANKON sportif faaliyetlere 50 milyon TL’lik sponsorluk hizmeti verecek

Türkiye'nin önemli uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşlarından olan Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), 2020 yılında gerçekleştirilecek gençlik ve sportif faaliyetlere sponsorluk desteği vereceğini duyurdu. Sponsorlukların toplam maliyetinin ise 50 milyon TL olarak planlandığı belirtildi.

Orta Doğu, Afrika, Avrupa, Orta Asya Türk devletleri ve Balkan ülkelerinde faaliyet gösteren ve temsilcilikleri bulunan SANKON Genel Merkezi, 2020 yılında Türkiye'de gençlik ve sportif faaliyetlere SANKON'a üye şirketler aracılığıyla sponsorluk hizmeti vereceğini açıkladı. SANKON Genel Başkanvekili Orhan Beşiktepe konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "SANKON yeni dönemde bu zamana kadar yapmış olduğu uluslararası ekonomik iş birliği çalışmalarına Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroglu döneminde de büyük bir kararlıkla devam edecektir. SANKON aynı zamanda ülkemizde gençlik ve sportif faaliyetlere de kayıtsız kalmayacak, Türk sporuna destek olacaktır. Yurt içinde ve yurt dışında bulunan üye şirketleri aracılığıyla spor müsabakalarına sponsorluk hizmeti verecektir. Türk sporuna destek projemizi hükümetimizle, Gençlik ve Spor Bakanlığımızla, ülkemizde faaliyet gösteren gençlik ve spor sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde yürüteceğiz. Türk sporuna maddi kaynak sağlamak amacıyla yapılan projenin gerekli altyapı çalışmaları tamamlanmış olup, SANKON Genel Merkezi'nde proje ile ilgili bir komisyon kurulmuştur. Türk sporuna destek amaçlı yapılan projede SANKON üyesi 500 şirket görev alacak. Proje bir yıl devam edecek ve maliyeti 50 milyon Türk lirası olarak planlanmıştır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber