Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 20 Eylül 2022 - 10:53 Yorum: 0

SANKON ve Guatemala işbirliğine hazır

Guatemala ile SANKON, ekonomik ve ticari işbirliği yapacak. Guatemala Türkiye Büyükelçisi Jairo D. Estrada B. ile yapılan toplantıda, iki ülke arasındaki...

SANKON ve Guatemala işbirliğine hazır

Guatemala ile SANKON, ekonomik ve ticari işbirliği yapacak. Guatemala Türkiye Büyükelçisi Jairo D. Estrada B. ile yapılan toplantıda, iki ülke arasındaki ekonomik, ticari, ithalat ve ihracat ilişkilerine değinildi. Büyükelçi Jairo D. Estrada B., "İlişkilerimiz iyi derecededir. Türkiye ile Guatemala arasındaki ticari hacim her geçen gün daha da güçlenmektedir. Guatemala Devleti olarak, Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz. İki ülke arasında ticari hacimlerimizi güçlendirmek amacıyla, işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya hazırız. İnanıyorum ki iki ülke şirketleri işbirliği yaparak Türkiye ve Guatemala ekonomisine katkı sağlayacaklardır" dedi.

SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu da yaptığı konuşmada, "Öncelikle Genel Merkezimize yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim. SANKON olarak, Türkiye ile Guatemala arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerimize çok önem veriyoruz ve bu ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla, Guatemala Devleti Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Üye şirketlerimizle Guatemala'nın ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla, Guatemala'da inşaat, enerji, teknoloji ve sağlık gibi birçok sektördeki projelerde görev almaya hazırız. Guatemala Devleti, Latin Amerika'nın merkezinde olma özelliğine sahiptir ve Latin Amerika'da gelişmekte olan ülkelerin başında gelmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber