Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Haziran 2020 - 15:28 Yorum: 0

Şanlırfa’da 250 şişe sahte içki ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sahte içki imal edilen bir iş yerine düzenlenen operasyonda 250 şişe sahte içki ve içki imal etmek için kullanılan...

Şanlırfa’da 250 şişe sahte içki ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sahte içki imal edilen bir iş yerine düzenlenen operasyonda 250 şişe sahte içki ve içki imal etmek için kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Viranşehir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından, kullanılmayan bir iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 250 şişe sahte olduğu değerlendirilen içki, 376 adet boş içki şişesi, bin 370 adet şişe kapağı, 315 adet plastik kelepçe, 1 adet alkolmetre, 1 adet su arıtma cihazı, 2 adet gliserin dolu plastik şişe, 2 adet gıda boyası dolu bidon, 5 adet rulo halinde markaların yazılı olduğu etiketler ile alkol üretiminde kullanıldığı değerlendirilen çeşitli malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 şahıstan biri tutuklanırken diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlırfa’da 250 şişe sahte içki ele geçirildi

Şanlırfa’da 250 şişe sahte içki ele geçirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber