Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 04 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Şanlıurfa "Berlin ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa, Almanya'nın Berlin kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen "ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Türkiye'den çok sayıda...

Şanlıurfa 'Berlin ITB Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa, Almanya'nın Berlin kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen "ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Türkiye'den çok sayıda il, birlik, dernek, kalkınma ajansı ve turizm örgütünün katıldığı fuarda Şanlıurfa'nın da yerini aldığı belirtildi.

Kentin tanıtımı için kurulan stantta ziyaretçilere çiğ köfte ikramını yanı sıra şehrin tarihi mekanların içinde bulunduğu tanıtım broşürleri, CD gibi materyaller hediye ediliyor.

Öte yandan fuardaki temasları esnasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da standı ziyaret ettiği ve Şanlıurfa'nın fuarda yer almasından duyduğu memnuniyeti ifade ettiği aktarıldı.

8 Mart'a kadar açık kalacak fuarda kenti, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kültür ve Turizm İl Müdür vekili Aydın Aslan ile Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Nebi Şengöz temsil ediyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber