Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 14 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Fuarı 4 günde 12 bini aşkın kişi ziyaret etti

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 4 günde 12 bini aşkın kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski hal pazarının bulunduğu alanda düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi.

Fuar sayesinde ekonomisinin büyük bölümü tarım ve hayvancılığa dayanan kentte katılımcıların iş bağlantıları kurma olanağı sağladığını belirten Kaya, fuarın herkesi memnun ettiğini kaydetti.

Şanlıurfa'nın yeni ve kalıcı bir fuar alanına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

 "Bugün sona eren fuarı 4 günde 12 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Aslında bizim beklentimiz daha fazla... Ziyaretçi sayısının azlığını, kalıcı bir fuar alanının olmayışına bağlıyoruz, fiziki nedenlerden dolayı istediğimizi alamıyoruz. Fuara 120 firmanın 321 markası katıldı, bu da demek oluyor ki Şanlıurfa artık bölgesinde tarım, gıda ve hayvancılık alanında en önemli şehir haline geliyor. Kalıcı bir fuar alanına kavuştuğumuzda inşallah daha büyük ve farklı fuarlar yaparız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber