Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

Şanlıurfa merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı

Şanlıurfa merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında doktorlar, iş adamları, dernek başkanları ve imam olarak adlandırılan terör örgütünün...

Şanlıurfa merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı

Şanlıurfa merkezli 9 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda aralarında doktorlar, iş adamları, dernek başkanları ve imam olarak adlandırılan terör örgütünün üst düzey sorumlularının da bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezli Amasya, Hakkari, Kocaeli, Çorum, İstanbul, Hatay, Diyarbakır ve Gaziantep illerinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda örgüt üyesi olmak, örgüte finans sağlamak, para aklamak suçlamasıyla aralarında toplantılarda himmet veren doktorlar, iş adamları, dernek başkanları ve ev imamı olarak adlandırılan öğretmenlerin de olduğu 32 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların operasyon yapılan illerin emniyet müdürlüğüne götürüldükleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber