Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Şanlıurfa Piazza AVM 3 yaşında

Her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza AVM, 3 yaşına girdi.

Şanlıurfa Piazza AVM 3 yaşında

Her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza AVM, 3 yaşına girdi.

10 Ekim 2013'te kapılarını ziyaretçilere açan ve geçen 3 yıllık süreçte "buluşma noktası olma" özelliğini pekiştiren Piazza AVM, kent halkının yaşamına hareket katmaya devam ediyor.

Seçkin marka karması ile kentte alışveriş, moda ve eğlencenin nabzını tutan Piazza AVM, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel dokusuna uygun göz alıcı mimarisi, geniş koridorları, ferah ortamı ve nezih sosyal yaşam alanlarıyla şehrin ticari hayatına zenginlik katıyor.

Ziyaretçilerine hep kazandırıyor

Sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatlarının yanı sıra yıl boyunca devam eden kampanya ve çekilişleriyle ziyaretçilerine hep kazandıran Piazza, her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlıyor. Ev tekstilinden ayakkabıya, konfeksiyondan beyaz eşyaya, mutfak gereçlerinden elektronik cihazlara kadar halkın her türlü ihtiyacına cevap veren Piazza, her biri alanında kendisini kanıtlamış markaları ile ziyaretçilerine bol alternatif sunuyor.

Kent halkı Piazza ile sosyalleşiyor

7'den 70'e herkese hitap eden etkinlikleriyle kentin sosyal hayatına da yön veren Piazza, sevilen sanatçı ve yazarları, mini konser ve imza günü etkinliklerinde kent halkıyla buluşturuyor. Ziyaretçiler, mini konserde eğlencenin tadını çıkarırken, hayranı oldukları sanatçıları yakından tanıma, onlarla sohbet etme ve fotoğraf çektirme fırsatı yakalıyor. Güvenli biçimde donatılan çocuk oyun alanları, uçarcasına kayma zevkini tattıran buz pisti, neşeli saatlerin geçtiği bowling salonu ve en yeni vizyon filmlerinin keyifle izlendiği sinema salonları, ziyaretçilere kaliteli eğlence ve sosyalleşme imkanı sunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber