Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

Şanlıurfa Piazza’da sinema keyfi

Dünyanın modasını, lezzetlerini ve eğlencesini Şanlıurfa halkı ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "indirimli sinema günü" ilan ettiği...

Şanlıurfa Piazza’da sinema keyfi

Dünyanın modasını, lezzetlerini ve eğlencesini Şanlıurfa halkı ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "indirimli sinema günü" ilan ettiği çarşamba günleri, sinemaseverlere 7 TL'ye vizyon filmlerini izleme fırsatı sunuyor.

Seçkin marka karması ile Şanlıurfa'da alışveriş ve eğlencenin nabzını tutan Piazza AVM, kentin sosyal ve kültürel hayatına da önemli katkılar sağlıyor. Film tutkunlarının, Cinemaximum'un konforlu salonlarında, her hafta en az bir film izlemelerini sağlamayı hedefleyen Piazza AVM, tüm sinemaseverleri sevindiren bir kampanya başlattı. Çarşamba günleri Cinemaximum'a gelen sinemaseverler, diledikleri vizyon filmlerini 7 TL'ye izleyebilecek.

Şanlıurfa Piazza Cinemaximum'da bu hafta, Sihirbazlar Çetesi 2, Buz Devri 5: Büyük Çarpışma, Karanlık Sular, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, Tarzan Efsanesi, Suicide Squad: Gerçek Kötüler izleyicileri bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber