Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Şanlıurfa Sokaklarında Bisiklet Yarışı Heyecanı Yaşandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Urfa Sokakları Dağ Bisiklet Yarışı renkli...

Şanlıurfa Sokaklarında Bisiklet Yarışı Heyecanı Yaşandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Urfa Sokakları Dağ Bisiklet Yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin 19 değişik ilinden toplam 214 bisiklet tutkununun katıldığı yarışta dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada yaşanan ufak kazalarda ise 12 yarışmacı hafif şekilde yaralandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen dev buluşmada sporcular hem yarıştı hem de Şanlıurfa'nın tarihi sokaklarında adeta bir şölen yaşayarak, bölgenin dokusunu yerinde görme imkanı buldu.

Bisiklet yarışı Balıklıgöl platosunda sabah saat 09.00'da start aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ün startını verdiği yarışta sporcular, Akarbaşı Caddesi'nden geçerek 58 Meydanı, Hakim Dede Mahallesi'nin tarihi sokaklarını ve Urfa Kalesi eteklerinden geçerek yine aynı noktaya döndü.

Yarışta 19 yaş ve üstü erkeklerde Recep Ünal birinci, Gökhan Uzuntaş ikinci, Bayram Eroğlu üçüncü olurken, kadınlar kategorisinde ise Simge Ekici birinci, Kumsal Ulu ikinci ve Jale Türk üçüncü oldu. 18 yaş ve altı kategorisinde ise Emir Us birinci, Oğuzhan Ermiş ikinci ve Oğuzhan Tiryaki üçüncü oldu.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte vatandaşlar ve Balıklıgöl platosuna gelen turistler de alkışlarıyla sporculara destek verirken, yarışın tamamlanmasının ardından dereceye giren bisiklet tutkunlarına madalya, kupa ve para ödülleri verildi.

Yarışmada 12 yarışmacı ise geçirdikleri ufak kazalar nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

Programın ardından Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Şanlıurfa'nın tanıtımına ve bu tür sportif faaliyetlerle desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber