Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:48 Yorum: 0

Şanlıurfa’da 44 memur meslekten ihraç edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK), gereğince Şanlıurfa'da meslekten ihraç edilen bir kişi görevine...

Şanlıurfa’da 44 memur meslekten ihraç edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK), gereğince Şanlıurfa'da meslekten ihraç edilen bir kişi görevine iade edilirken 44 memur ise ihraç edildi.

Resmi Gazetenin bu günkü sayısında yayımlanan kararnamede, daha önceden meslekten ihraç edilen toplam 157 kişi görevlerine iade edildi. Görevine iade edilenler arasında AFAD Şanlıurfa Şube Müdürü olarak görev yapan Muhammed Edip Çölgeçen de bulunuyor.

Kararnamede ayrıca 4 dernek de kapatılırken çok sayıda memur ise ihraç edildi.

Kapatılan derneklerin Fırat Kültür ve Sanat Derneği, Harran öğrenci Derneği, Siverek Eğitim ve Dayanışma Derneği ile Şanlıurfa Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği olduğu açıklandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden 3 kişi ihraç edildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan Sosyolog Ayhan Yaşar, Öğretmen Ahmet Şenateş ve Din Görevlisi Davut Kevser ihraç edildi.

İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlarda çalışan Mühendis Mehmet Yetkin ve Memur Murat Aslan da ihraç edildi.

Büyükşehir Belediyesinden ise 6 kişi ihraç edildi.

Büyükşehir Belediyesinde tekniker olarak çalışan Mehmet Öncel, Memur Mahmut Dartar, Şef Bahri Erbil, Şube Müdürü Canan Türkmen ve işçiler Mehmet Ali Ünlü ile Hüseyin Alagöz ihraç edildi.

Maliye Bakanlığına bağlı kurumlarda ihraç edilenler ise Defterdarlık Uzmanı Melek Aksoy Tekinalp, Saymanlık Müdürü Bekir Yavuz, Memurlar Erhan Tekinalp ve Mehmet Emin Süzen, Siverek Saymanlık Müdür Yardımcısı Abdulkadir Petek ve Ceylanpınar ilçesinde Memur olan Şeval Önder Kayar.

Gelir Uzmanı Ahmet Seyarcı ve Memur Leyla Sezen Gelir Dairesi Başkanlığına bağlı kurumlardan ihraç edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç edilenler de Öğretmenler Birecik ilçesinde Dilşah Fansa, Haliliye İlçesinde Levent Şen, Yakup Demir, Harran ilçesinde Hüseyin Sezer ve Karaköprü ilçesinde Mesut Özer.

Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlardan ihraç edilen doktor ve hemşireler de var.

Hemşireler Ayfer Baykan, Melek Keskin, Hasan Arslan,Rukiye Minaz, Berivan Halitoğlu, Harran ilçesinde Hemşire Zeynep Doğan, Uzman Doktor Bekir Atçı, Doktor Reşat Aydın, istatistikçi Gökhan Tepe, Siverek ilçesinde eczacı Yakup Öcal ve Suruç ilçesinde hemşire Nagehan Tuğrul ihraç edildi.

Harran Üniversitesinde aralarında genel Sekreter yardımcısının da bulunduğu çok sayıda memur ihraç edildi. Harran Üniversitesinde memur olan Mehmet Keşküş, Hasan Arslan, Hasan Tatlı, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yaşar, şef Hasan Yeğen, İbrahim Halil Tatlı, hemşire olan Özgür İnan, İbrahim Halil Koyuncu ve Bilgisayar İşletmeni Mehmet Ali İnaltekin meslekten ihraç edildi.

Meslekten ihraç edilen asker ve polislerin bu sayının dışında olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber